Nieuws


In november kunnen MBO-studenten examens Nederlands afleggen. Heb je nog hulp nodig om deze met een voldoende te kunnen afsluiten. Mail of bel ons dan! Dan maken we meteen een afspraak voor een intakegesprek en kunnen we aan de slag! 

Nu ook voor basisschoolleerlingen!
Heeft uw kind problemen met spelling en grammatica? Of loopt uw kind achter bij klasgenoten? Wij kunnen uw kind helpen. We doen dit 1 op 1 en is er dus veel individuele aandacht voor uw kind.

In september worden er op MBO-scholen nog examens Nederlands aangeboden, zodat studenten nog kunnen diplomeren voor 1 oktober en dus eventueel aan een nieuwe studie kunnen beginnen.
Op 10 september wordt het examen lezen en luisteren 2F en op 11 september het examen lezen en luisteren 3F aangeboden.
Nog een opfrisles nodig? Neem dan contact met ons op.


In het nieuwe schooljaar (2018-2019) begin ik met het geven van bijlessen Nederlands, anatomie en fysiologie.Verder kun je bij mij ook terecht voor huiswerkbegeleiding en voor examentrainingen. Ook zal ik trainingen (presenteren, gesprekken voeren en (zakelijk) corresponderen gaan aanbieden aan volwassenen.

Wil je nog diplomeren voor 1 oktober? Neem dan snel contact op! Ik kan je helpen om toch nog voor
1 oktober te diplomeren, zodat je eventueel aan een nieuwe opleiding kunt beginnen.

De website is voor een groot deel nog onder "constructie", maar het is al wel mogelijk om via de mail (bijlesinlelystad@gmail.com) contact met mij op te nemen voor informatie.